Οι τρόποι παράδοσης και τα έξοδα αποστολής των παραγγελθέντων προϊόντων σας διαφοροποιούνται ανάλογα με την περιοχή και με το μέσο αποστολής. Ειδικότερα: 

1) Παράδοση από την εταιρία μας:

Η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει την παράδοση της παραγγελίας σας με δικά της μεταφορικά μέσα, εντός 1-5 ημερών, για προϊόντα άμεσα διαθέσιμα, στις ακόλουθες περιοχές της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

–Εντός Νομού Θεσσαλονίκης στις ακόλουθες περιοχές:

Δήμος Θεσσαλονίκης, Δήμος Καλαμαριάς, Δήμος Θερμαϊκού (Περαία, Μηχανιώνα, Επανωμή), Δήμος Θέρμης (Βασιλικά, Θέρμη, Μίκρα), Δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη (Πανόραμα, Πυλαία, Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι), Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης (Αμπελόκηποι, Μενεμένη), Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου (Κορδελιό, Εύοσμος), Δήμος Νεάπολης – Συκεών (Άγιος Παύλος, Νεάπολη, Πεύκα, Συκιές), Δήμος Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία), Δήμος Ωραιοκάστρου (Ωραιόκαστρο), Δήμος Δέλτα (Εχέδωρος).

–εντός Νομού Χαλκιδικής και ειδικότερα στον Δήμο Κασσάνδρας κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών (Ιούνιος-Ιούλιος – Αύγουστος)

Η παράδοση προϊόντων στις ανωτέρω περιοχές είναι δωρεάν για παραγγελίες που υπερβαίνουν το ποσό των 200 ευρώ, ενώ η χρέωση για παραγγελίες που δεν υπερβαίνουν τα 200 ευρώ κυμαίνεται ως εξής :

α) για παραγγελία αξίας από 1-100 ευρώ, η χρέωση μεταφορικών είναι 10 ευρώ

β) για παραγγελία αξίας από 100-200 ευρώ, η χρέωση μεταφορικών είναι 5 ευρώ

Σημειώσεις: (1) Στο κόστος παραγγελίας και στη χρέωση μεταφορικών συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. (2) Στην περίπτωση που τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα χρειαστούμε επιπλέον 2-3 εργάσιμες ημέρες

2) Παράδοση με εταιρία ταχυμεταφορών:

Εντός της Ελλάδας, μέσω των εταιριών ταχυμεταφορας ACS ή TNT, εντός 1-3 εργασίμων ημερών για άμεσα διαθέσιμα προϊόντα. Η επιλογή της εταιρίας ταχυμεταφορών συνίσταται στην περίπτωση παραγγελίας μικρού βάρους, η οποία επιθυμείτε να παραδοθεί στην πόρτα σας σε συντομότερο χρόνο. Εν προκειμένω, η χρέωση διαμορφώνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της εταιρίας ταχυμεταφορών, εξασφαλίζοντας σας την καλύτερη συμφωνία για πιο συμφέρουσα ταχυμεταφορά. Μετά την επιλογή των προϊόντων προς αγορά, ο χρήστης – πελάτης ενημερώνεται κάθε φορά μέσω της ιστοσελίδας μας για το κόστος μεταφοράς της παραγγελίας του μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, το οποίο καθορίζεται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων και την περιοχή της αποστολής τους (υπάρχουν πλέον χρεώσεις για δυσπρόσιτες περιοχές βάση τιμοκαταλόγου). Εκτός από την περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή (για ποσό μέχρι 500 ευρώ), τα έξοδα μεταφοράς μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών θα πρέπει να προκαταβάλλονται μαζί με το τίμημα των παραγγελθέντων προϊόντων.

3) Παράδοση με εταιρία μεταφορών:

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους (π.χ. άνω των 70 κιλών) συνίσταται η αποστολή τους με εταιρεία μεταφορών, καθόσον το κόστος στη προκειμένη περίπτωση είναι σαφώς χαμηλότερο σε σύγκριση με την εταιρεία ταχυμεταφορών. Προς δική σας διευκόλυνση και προς επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς, συνίσταται η προηγούμενη επικοινωνία μαζί μας. Στην περίπτωση αυτή, τα μεταφορικά έξοδα καταβάλλονται από εσάς απευθείας στη μεταφορική εταιρία κατά την παραλαβή των προϊόντων.

4) Παράδοση από την έδρα της επιχείρησης μας

Από Δευτέρα έως Παρασκευή ( ώρες 08:00 – 16:00), έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από την έδρα της εταιρείας μας που βρίσκεται στην περιοχή Καρδίας Θεσσαλονίκης (Ν.Ρύσιο, ΤΚ 57500), χωρίς φυσικά να επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής. Συνίσταται προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, στον αριθμό 23920 72040.

Σημείωση : Επισημαίνεται ότι οι πελάτες εκτός Ελλάδος επιβαρύνονται επιπλέον με τα χρηματικά ποσά που ενδεχομένως θα προκύψουν λόγω εξόδων εκτελωνισμού, πληρωμής φόρων, εγγυήσεων διαφορών στην ισοτιμία, κλπ, για τα οποία η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση, το σύνολο των συναλλακτικών σχέσεων με τις χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης διέπεται από το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Δίκαιο των Διεθνών Συμβάσεων.